De luni, 8 septembrie, Radio Prahova te scoate zilnic in oras! Si nu fara motiv! Pentru ca se apropie alegerile, toata echipa de pe 99.2 FM a intrat, alaturi de ploiesteni, in campanie! Campania „Alege Prahova! ” va fi cea mai fericita campanie NEelectorala!
In cele sase saptamani, trebuie doar sa alegi cu sufletul si cu mintea deopotriva. Si sa fii cu ochii-n patru dupa doua personaje nemaiintalnite, ce-ti pot aduce superpremii! „Omulet” si „Miss FM” scot DJ-ii la plimbare prin tot orasul, iar pe tine te ataca mai tare ca oricand la simtul umorului si te fac un om castigat si… castigator!
La Radio Prahova am ales sa-ti oferim cele mai tari hituri, cele mai adevarate stiri, cel mai amuzant FM din Romania si un concurs pe cinste: „Intrebarea Zilei”. Asa ca „Alege Prahova!”
Cauta-l pe „Omulet” prin Ploiesti, sa vezi ce haios e, si pe Miss FM, sa vezi frumusete de fata! Cand i-ai gasit, le pui „Intrebarea Zilei” pe care o afli de pe 99.2 FM sau de pe site-ul Radio Prahova, astepti semnalul de concurs si fii gata sa castigi intr-o veselie! De 3 ori pe zi!
Raspunsul corect iti va aduce unul dintre numeroasele premii care mai de care mai valoroase puse la bataie: laptop-uri, camere foto digitale, camere video, biciclete, perechi de blugi, incaltaminte, parfumuri de firma, televizoare color, weekend-uri la munte si… lista nu se opreste aici.
Te provocam la un concurs cum n-ai mai auzit in FM, un concurs in care razi, castigi si ai un radio asa cum vrei!
Daca alegi frecventa care-ti umple ziua de buna dispozitie, daca alegi Prahova, vei vedea ce hituri am ales noi pentru tine. Si vei intelege ca… tu esti alesul nostru!
Cauta-i prin oras pe „Omulet si Miss FM”! Iar cei mai nebuni DJi te vor premia fara sa vrei. Pana pe 23 octombrie, alege Prahova si te poti numi castigator!
Se castiga Bine, Bine!