Beckham – obligat sa invete imnul SUA

Beckham va trebui sa cante versiunea completa a imnului SUA, „The Star-Spangled Banner”, la fiecare meci al formatiei din Los Angeles. „David trebuie sa invete cantecul pentru ca il intonam inaintea tuturor meciurilor. Este o parte a traditiei sportului in SUA”, a declarat presedintele LA Galaxy, Alexi Lalas. David Beckham este hotarat sa nu se lase surprins de camerele de luat vederi, incurcandu-se la imn. „David este constient ca nimic nu este mai rau decat sa vezi un sportiv ca nu stie imnul national. De obicei se intoneaza la partidele internationale, dar in America este cantat inainte de fiecare meci – nu exista scapare. Trebuie sa il invete, altfel va fi considerat lipsit de patriotism si nerespectuos”, a afirmat o alta sursa. Beckham crede ca poate evolua cu succes atat la Los Angeles Galaxy cat si in nationala Angliei. „Din punct de vedere fizic, sunt bine, nu m-am simtit niciodata mai bine. Stiu ca ma pot mentine intr-o forma foarte buna. Probabil ca America imi va prii. Stiu ca se va cere mult de la mine, dar in SUA intensitatea nu este la fel ca aici, ceea ce mi-ar permite sa raman in forma pentru nationala Angliei”, a explicat Beckham.

Steaua urca in ierarhie

Echipa pregatita de Cosmin Olaroiu a urcat pe pozitia a 68-a in clasamentul pe luna mai al Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului (IFFHS), dupa ce in ierarhia precedenta se afla pe locul 77, in timp ce Rapid a cazut pe locul 29, iar Dinamo si-a consolidat pozitia 31.
Rapid este, in continuare, cea mai bine clasata echipa romaneasca din acest clasament, aflandu-se pe locul 29, cu 182,5 puncte. Campioana Romaniei, Dinamo, si-a mentinut pozitia din ierarhia din luna precedenta, acumuland 178,5 puncte, in timp ce Steaua, care a urcat noua locuri, a strans 137 de puncte.
Primul loc este detinut, in continuare, de castigatoarea Cupei UEFA, FC Sevilla, urmata de Chelsea Londra si AC Milan, castigatoarea Ligii Campionilor. Finalista Cupei UEFA, Espanyol Barcelona, a intrat in Top 10, dupa ce la finalul lunii aprilie ocupa locul 12.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLA INCHIDEREA EDITIEI
Articolul următorDREPTUL LA OPINIE