Si-au testat omogenitatea

Gloria Buzau – Conpet Ploiesti 3-1 (1-1)

Ieri dimineata, pe terenul central al echipei care activeaza in Liga a II-a, Gloria Buzau, Conpet a disputat o partida amicala, incheiata cu scorul de 3-1 in avantajul buzoienilor. Dupa primele 19 minute de joc, ploiestenii au preluat conducerea, prin reusita lui Barbuceanu, acest scor mentinandu-se pana spre finalul primei reprize, cand gazdele au reusit sa egaleze.
In cea de-a doua repriza, prahovenii au mai avut ocazii de gol, dar nu au reusit, insa, sa fructifice niciuna, spre deosebire de gazde, care au punctat de doua ori, stabilind scorul final de 3-1.
Pentru acest test de verificare, secundul gruparii de la Strejnic, Nicu Lazar (in foto) a rulat intreg lotul de jucatori. Acesta a inceput partida cu: Bica- Iordache, Petroiesc, Codreanu- Pantilimonescu, Enescu, Diaconescu, Baciu, Nenciu- Curcan, Barbuceanu.
In a doua parte a meciului, au mai evoluat: Dinu- Dumitrascu, Aurel Stan, Alexandru Stan, Bicu, Dorisor, Moise, Enache.
La finalul partidei, Nicu Lazar a declarat: ”Acest meci a fost un test reusit, iar rezultatul este unul acceptabil, avand in vedere ca am terminat meciul cu sapte juniori, iar pe tot parcursul partidei am rulat intreg lotul de jucatori. Baietii au avut un angajament foarte bun, iar gazdele au reusit preluarea avantajului printr-un penalty facut cadou de catre arbitri. Sper ca, pana la inceperea returului, sa reusim sa formam o echipa omogena si sa putem indeplini obiectivul propus, acela de mentinere a echipei pe primele locuri ale clasamentului”.
Laura MIHAI