S-au inecat la mal, dar au ob¡inut un punct

C.S.M. Ploiesti – C.S.M. Sf. Gheorghe 30-30 (16-16 )
A doua etapa din cadrul Diviziei A la handbal feminin a adus, fata in fata, echipele C.S.M. Ploiesti si C.S.M. Sf. Gheorghe, ploiestencele luptand pentru sansa de a prelua conducerea in clasamentul provizoriu, chiar de la adversarele sale din aceasta partida.
Meciul a inceput cu multe intreruperi, Balcan de la oaspete fiind eliminata temporar de doua ori in decursul a sapte minute. Antrenorul gazdelor, Mircea Anton, a fost tot timpul nemultumit de jocul prestat de catre elevele sale, carora nu le-a iesit nimic, ba chiar au ajuns sa fie conduse cu doua goluri.
Handbalistele din Sf. Gheorghe au parut mai lucide in aparare, avand o anumita agresivitate, dar nici acestea nu s-au descurcat mai bine in atac, doar Baescu si Szabo reusind sa penetreze apararea ploiestencelor in cateva randuri.
Scorul la pauza, 16-16, a aratat exact cele petrecute pe teren pana in acel moment, un meci inchis, lipsit de spectaculozitate, doar atmosfera din tribuna reusind sa-l scoata din monotonie.
In a doua parte a intalnirii jocul gazdelor a inceput sa se lege, dand aparenta ca acestea se vor desprinde in castigatoare.
Cand mai erau cinci minute din meci, s-a ajuns la cea mai mare diferenta de scor, de patru goluri, in favoarea ploiestencelor. Dar, echipa vizitatoare, incetul cu incetul, a preluat initiativa, reducand din diferenta.
Timpul de odihna cerut de catre Anton, n-a fost de bun augur pentru ploiestence, oaspetele egaland, dupa o serie de patru goluri consecutive.
Cu punctul obtinut, jucatoarele din Sf. Gheorghe si-au pastrat sefia clasamentului, iar echipa din Ploiesti a urcat pe locul doi, in detrimentul celei din Piatra Neamt, care are, insa, un joc mai putin.
Cele mai bune marcatoare ale meciului au fost, de partea gazdelor, Hartopeanu cu 9 goluri si Nicu 5, iar la oaspete – Baescu si Szabo, care au contabilizat impreuna 9 goluri.
Petre APOSTOL